Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Dr Mercola Liquid Zinc 115ml

Dr Mercola Liquid Zinc 115ml

257

kr

Liquid Zinc Droppar är ett zinksulfat med tillsats av ekologisk äppeljuice för smakens skull. Denna zink ger dig 15 mg zink per dos i flytande form, perfekt för den som har svårt att ta kapslar och tabletter.

Varumärke Dr Mercola

Ditt immunförsvar är din första försvarslinje och det finns mycket du kan göra för att stödja det. Zink kan vara ett viktigt hjälpande näringsämne för ditt immunförsvar.

Speciellt viktigt för:

Vuxna över 60 år och äldre Strikta vegetarianer Spannmåls-, frö-, nöt- och baljväxtätare Gravida och ammande kvinnor Personer med mag-och tarmproblem Zink är viktigt inte bara för ett friskt immunförsvar, det skyddar mot cellulärt åldrande, det är också viktigt för en väl fungerande hjärna, hjärta, lever, bukspottkörtel, njurar, ben och muskler.

Liquid Zinc Droppar är ett zinksulfat med tillsats av ekologisk äppeljuice för smakens skull. Den är fri från citronsyra, alkohol, majs och andra tillsatser. Denna zink ger dig 15 mg zink per dos i flytande form, perfekt för den som har svårt att ta kapslar och tabletter.

Zink bidrar även till bibehållandet av normalt hår, naglar och hud samt även testosteronhalten i blodet, upprätthållande av normal syn och funktion av immunsystemet.

Doser: Ca 28 Form: Flytande  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Glycerin, renat vatten, äppeljuice, zinksulfat.
Rekommenderad daglig dos: 4 pipetter (4 ml) Innehåll per dos %DRI Zink 15 mg 150%

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart