Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / BioCare Nutrisorb Liquid Zinc

BioCare Nutrisorb Liquid Zinc

118

kr

Ordinarie pris:

147 kr

|

Du sparar

29 kr

Flytande zink i en enkel vattenbas för att skydda cellerna från oxidativ stress och stödjer immunitet, fertilitet och DNA-syntes.

Varumärke BioCare

Flytande zink i en enkel vattenbas Kliniskt effektivt – skyddar cellerna från oxidativ stress och stöder immunitet, fertilitet, och DNA-syntes. Optimalt stöd – optimalt absorberad, hög potent i vätskeform med 7,5 mg zink Inga onödiga tillsatser – i en enkel vattenbas. Flexibel – använd bara det du behöver, blandas lätt i vätskor eller läggsunder tungan. Speciellt lämpad för individer som har svårt att svälja tabletter eller kapslar, de med matsmältnings- och absorptionssvårigheter. Betrodd – BioCare har hjälpt till att forma ett friskare samhälle i över 30 år. Lämplig för vegetarianer och veganer.

68 dagars doser vid 10 droppar per dag.

Form: Flytande Vegansk: Ja Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn, ej i direkt solljus. Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Renat vatten, zinkglukonat, stabiliseringsmedel (akaciagummi, xantangummi), citronsyra, konserveringsmedel (kaliumsorbat).
Rekommenderad daglig dos: 10 droppar i vatten till mat eller direkt under tungan Innehåll per dos Mängd % DRI Zink 7,5 mg 75%

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart