010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kristaller / Rökelse och övrigt / Ispalla Rökelse Sweet dreams 12st

Ispalla Rökelse Sweet dreams 12st

49

kr

Rökelsestickor med lavendel, vanilj och Palo Santo som rensar energin från låga vibrationer för att locka till lugn.

Varumärke Kristalloteket

Doften av denna Sweet Dreams rökelse skapar en avkopplande atmosfär som inducerar lugn i sinnet och hjärtat. Infusionen av medicinska örter, lavendel, vanilj och Palo Santo rensar energin från låga vibrationer för att locka till lugn.

Palo Santos egenskaper (heligt trä eller heligt trä) Urbefolkningen i Anderna har i århundraden använt Palo Santo för att avvärja negativ energi. När denna heliga ved bränns renas negativ energi, frid och harmoni återställs och förbindelsen med Moder Jord förstärks. Enligt traditionen har Palo Santo en naturlig smärtlindrande, stresslindrande och avslappnande effekt. Palo Santo har en behaglig uppfriskande och upplyftande doft. Doften av Palo Santo kan hjälpa till att förtydliga auran och/eller främja positiva känslor och glädje.

 Miljövänlig produkt. Handgjorda i Peru. Inget barnarbete. Inga animaliska biprodukter. Återvinningsbar förpackning. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur. Ventilera efter användning.

Ispalla rökelse Peru - Naturlig Palo Santo rökelse Ispalla erbjuder en samling helt naturliga Palo Santo rökelser, var och en minutiöst handgjorda av trä som skördats i de torra skogarna i Piura, Peru. I samarbete med lokala samhällen säkerställer Ispalla användningen av förnybara källor, vilket värnar ekosystemet för kommande generationer. Energierna från norra Peru och dess förfäder, vars liv var genomsyrade av ritualer och en djup tro på överjordiska krafter, kombineras med den heliga Palo Santo, vilket skapar en unik rökelse som ger tröst, helande och själsrening. Genom att tända denna rökelse tillåter du dess förfäders rituella rök att omfamna dig och ta dig med på en vacker resa av självutforskning, andlighet och ett återupptäckt av din egen inre kunskap.

Bambu pinne, palo santo pulver, palo santo harts, vilda örter, lavendel ren eterisk olja, destillerat vatten.
Tänd rökelsen Blås ut lågan när pinnen lyser Lägg på en rökelsebrännare Varningar Lämna aldrig brinnande rökelse utan uppsikt. Håll borta från draperier och andra brandfarliga material. Använd på en värmebeständig yta. Undvik att andas in röken direkt.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek




Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart