010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Kvinna & Man / Holistic Femme Paus 90 kapslar

Holistic Femme Paus 90 kapslar

369

kr

Femme Paus från Holistic för kvinnor i klimakteriet.

Varumärke Holistic

Övergången till den nya hormonella balansen kan påverka kvinnan fysiskt såväl känslomässigt, men det finns saker vi kan göra för att lindra besvären och förenkla omställningen så den blir så smidig som möjligt. Vi tror att klimakteriets negativa klang skulle kunna hävas om kvinnors hormonella besvär behandlades på riktigt, från grunden. Holistic Femme Paus är för kvinnor i klimakteriet och reglerar och balanserar hormonaktiviteten, för hormonell hälsa och balans.

Holistic Femme Paus är för kvinnor i klimakteriet och reglerar och balanserar hormonaktiviteten, för hormonell hälsa och balans:

 Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten  ·    Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning  ·    Zink bidrar till att bibehålla normal benstomme, hud, hår och naglar ·    Rödklöver- och humleextrakt som stödjer en lugn övergångsålder

Rödklöver och humleextrakt (Lifenol®) innehåller fytoöstrogener och är kliniskt testad och bevisad mot  ·    Bättre sömn ·    Benskörhet ·    Svettningar/vallning

Tänk på

För att uppnå full effekt rekommenderar vi att man tar hela dosen, dvs. 3 kapslar fördelat över dagen i minst 3 månader. Du kan därefter, när besvären minskat trappa ner till en underhållsdos. Minska med en kapsel i taget och känn efter i kroppen. Alla är unika och behöver hitta sin egen balans. Om du intar östrogentillskott så rekommenderar vi att rådgöra med din läkare innan du tar detta tillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. 

Magnesiumcitrat Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa) Fyllnadsmedel (risstärkelse) Rödklöverextrakt (Trifolium pratense) Humleblomextrakt (Humulus lupulus L) Zinkcitrat MCT-olja från kokosolja Vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat, pyridoxinhydroklorid) Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.
3 kapslar fördelat över dagen. Näringsvärde per dagsdos Näringsinnehåll per 3 kapslar % av DRI Magnesium 250 mg 67 Zink 20 mg 200 Vitamin B6 20 mg 1428 Rödklöverextrakt (20 % isoflavoner) 200 mg * Humleblomextrakt (Lifenol®) 85 mg * *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek




Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart