Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / CareMe Magnesium 100mg 90 kapslar

CareMe Magnesium 100mg 90 kapslar

198

kr

Magnesium från CareMe med hög biotillgänglighet.

Varumärke CareMe

Magnesium Bisglycinat från CareMe är ett av marknadens mest rena kosttillskott med magnesium. Innehåller obuffrad kelaterad magnesiumbisglycinat/magnesiumglycinat som har allra högst biotillgänglighet och är mest skonsam för magen.
CareMe Magnesium Bisglycinat är det självklara valet för dig som vill åtgärda magnesiumbrist effektivt och samtidigt undvika magbesvär! Tillskottet är 100% ren och innehåller endast 2 ingredienser, närmare 98% Magnesium och 2% quinoapulver, inga tillsatser som klumpförebyggande/färg- och konserveringsmedel är tillsatta. Produkten innehåller varken magnesiumoxid eller citrat (som är bundet till citronsyra) och är GMO-fri. CareMe Magnesium Bisglycinat är helt vegetabilisk och passar därför bra för veganer! Magnesium är ett essentiellt näringsämne som kroppen måste få i sig via kosten. Det är en av de viktigaste mineralerna och används i fler än 300 olika biokemiska reaktioner i kroppen. Magnesiums kan bland annat minska trötthet och utmattning. Det bidrar även till nervsystemets och musklernas normala funktion samt till normal energiomsättning. CareMe Magnesium Bisglycinat är en organisk magnesiumförening där elementärt magnesium är bundet till aminosyran glycin. Tack vare aminosyran glycin har CareMe Magnesium Bisglycinat det allra högsta upptaget. Både lösligheten (löser sig lätt i vatten) och transporten genom tarmslemhinnan förbättras av glycinet. Glycin är vattenlöslig och tas enkelt upp av tarmens slemhinna och därav är den extra snäll mot magen. Aminosyran fungerar också som en lugnande signalsubstans i det centrala nervsystemet. Vilket ger en positiv påverkan på bl a sömnkvalitet och insomningstid. För den bästa effekten kompletteras kosttillskottet med quinoapulver som är en väl balanserad näringskälla rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler. Quinoa är också en naturlig källa för magnesium.

Magnesium Bisglycinat, quinoapulver (Chenopodium quinoa) vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.
1 kapsel i samband med måltid. Näringsinnehåll per 1 kapsel. % av DRI 2 kapslar % av DRI Magnesium. 100 mg 26,7 200 mg 53 Quinoapulver 20 mg ** 40 mg ** DRI = dagligt referensintag

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

Kundservice via mejl:

kundservice@jakobsapotek.com 

Vår kundtjänsttelefon är öppen måndag - torsdag 9.00-12.00 

Telefon: 010-102 93 96

 Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag. 

Önskar personalen på Jakobs Apotek.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart