Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Better You Premium Zink 100 kapslar

Better You Premium Zink 100 kapslar

139

kr

25mg Zink från glycinat med pumpafröextrakt 4:1

Varumärke Better You

Zink är en mineral med flera viktiga egenskaper. Zink bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion, minskar trötthet och bidrar till normalt hår, hud och naglar. Zink bidrar också till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet och till en normal fertilitet och reproduktion.

Zinkbisglycinat i kombination med helnäring från pumpafröextrakt. Premium Zink är för dig som vill ha ett högdoserat och naturligt zinktillskott. Med en kapsel får du hela ditt dagsbehov täckt och det är enkelt att dosera upp vid behov. Kombinationen med helnäring från pumpafröextrakt, och den lättupptagliga formen zinkbisglycinat ökar kroppens igenkänningsfaktor och ger bra upptag. Premium Zink är godkänd för veganer och äter man vegetabilisk kost bör man öka sitt intag av zink. 

Zink är en livsnödvändig mineral som ingår i hundratals enzymer och processer i kroppen. Dessa påverkar bland annat omsättningen av proteiner, fett och kolhydrater, samt syror och vitaminer som nukleinsyra och A-vitamin. Zink har även en mycket viktig roll för immunförsvaret och är ett av de ämnena med mest forskning och godkända hälsopåståenden bakom. Vi har valt att använda den lättupptagliga formen zinkbisglycinat, som i kombination med helnäring från naturen ökar kroppens igenkänningsfaktor av mineralen. Zink har ett spritt verkningsområde och bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion, normalt hår, hud och naglar, samt till skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Zink bidrar också till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet, till en normal fertilitet och reproduktion.

Pumpafröextrakt 10:1 (Curcubita moschata), zinkbisglycinat, fyllnadsmedel (rismjöl), klumpförebyggande medel (risextrakt blandning), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).
Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Innehåll per: 1 kapsel DRI* Zink (-bisglycinat) 25 mg 250 % Pumpafröextrakt 10:1 250 mg ** *Dagligt referensintag **Referensintag saknas

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart