010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Bodybutters, oljor och eteriska oljor / Better You Palo Santo olja eterisk 10ml

Better You Palo Santo olja eterisk 10ml

151

kr

Ordinarie pris:

189 kr

|

Du sparar

38 kr

Palo Santo eterisk olja med en varm, söt och träaktig doft. Perfekt rumsdoft.

Varumärke Better You

Palo santoolja (Bursera graveolens) kommer från Ecuador och är framställd genom ångdestillering av trä.  Upplev kraften av den renande och upplyftande Paulo Santo-oljan. Namnet Paulo Santo betyder ”heligt trä” och är känd för sin förmåga att effektivt rena och motverka negativa energier. Denna olja är perfekta för att skapa en harmonisk atmosfär i hemmet. När oljan sprider sin milda och träiga doft ger den en känsla av frid och balans som genomsyrar rummet. Paulo Santo är också utmärkt att använda vid meditation. Dess lugnande effekt kan hjälpa till att fördjupa din andliga praktik och skapa en avslappnad sinnesstämning.  Oljan kan användas för att lindra smärta, muskel- och ledvärk samt huvudvärk. Paulo santo passar tillsammans med andra eteriska oljor som tall, eller bergamott. Doftnot: mellannot. För användning på huden är det viktigt att alltid blanda paulo santo oljan med en kallpressad vegetabilisk olja innan den appliceras på huden eller används som aromaterapi.  Dosering maximalt 2% (18 droppar) i 30 ml vegetabilisk kallpressad olja.

Brandfarlig vätska och ånga. Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. Irriterar huden. Kan orsaka allergisk hudreaktion. Orsakar allvarlig ögonirritation. Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. Undvik utsläpp till miljön. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. ÅTGÄRDER VID FÖRSTA HJÄLPEN EFTER INANDNING: Flytta personen till frisk luft och se till att andningen underlättas. EFTER FÖRTÄRING: Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRALEN/läkare. Framkalla INTE kräkning. EFTER HUDKONTAKT (även håret): Tvätta grundligt med tvål och vatten. Vid hudirritation eller utslag, kontakta läkare. EFTER KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i 15 minuter. Ta ut kontaktlinser om det kan ske enkelt. Fortsätt att skölja. Om irritation eller svullnad kvarstår, kontakta läkare.

100 % ekologisk eterisk palo santoolja (Bursera graveolens). Framställd genom ångdestillation av trä.
Utblandad i olja (max. 2 %. Exempelvis: 5 droppar eterisk olja med 1 msk olja) på huden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. Tvätta huden noga efter användning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppen låga eller andra antändningskällor eller användas i samband med rökning. Undvik att inandas koncentrerad ånga/sprej.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek




Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart