Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Hud, Hår & Naglar / Better You Betakaroten 100mg 50 kapslar

Better You Betakaroten 100mg 50 kapslar

279

kr

Naturliga pigment för huden – nu med extra hög dos betakaroten.

Varumärke Better You

Naturliga pigment för huden – nu med extra hög dos betakaroten. Betakaroten 100 mg är framtagen för dig som vill stötta kroppen inifrån vid solning, sommar eller för dig som behöver extra starka antioxidanter året om, till exempel för att stötta kroppen mot fria radikaler. Många av våra kunder är känsliga för solen och uppskattar betakaroten för dess skyddande verkan och starka effekt. Får du tex lätt soleksem eller om du lätt bränner dig kan det vara värt att prova betakaroten, då många av våra kunder upplever att den hjälper mot detta. Var noggrann och skydda även huden utifrån, med exempelvis solskydd.

Betakaroten är en karotenoid som till exempel morot och precis som med morot lagras dess färgämnen under vår hud och ger där en lätt färgad ton. Du kan alltså äta betakaroten även vintertid för att få en lätt touch av färg året om. Viktigast är dock att äta det under årets soligaste månader, eller inför och på solsemestern. Det är en kraftfull antioxidant som fungerar som ett förstadium till vitamin A*.Tillskott av betakaroten från alger kan vara ett naturligt sätt att öka sin pigmentering i kroppen. Andra bra naturliga källor till Betakaroten är exempelvis morötter, ägg, mjölk samt gröna och gula grönsaker. Varje kapsel innehåller hela 100 mg rent betakaroten. Då betakaroten lagras under huden, bör du äta produkten en tid innan solexponering för bäst effekt. Minst fyra, men gärna åtta veckor före din semester eller inför sommaren. Kapslarna kan ätas varje dag, eller mer sporadiskt för dig som glömmer att äta dina kapslar. Äter du 1 kapsel i veckan symboliserar det ca 14 mg betakaroten / dag. Inta gärna produkten med en fettkälla för ännu bättre effekt. Betakaroten är förutom en viktig antioxidant även ett förstadium till vitamin A. Betakaroten ombildas bara till vitamin A om kroppen har behov av det, vilket förhindrar överdosering av vitamin A.

Betakaroten (Dunaliella Salina), kiseldioxid, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).
Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Innehåll per: 1 kapsel DRI* Betakaroten 100 mg **

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart