Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Helhetshälsa EKO-Jod 100 kapslar

Helhetshälsa EKO-Jod 100 kapslar

159

kr

Naturligt jod från ekologiska alger

Whole food- Hela algerna används Naturligt jod Av ekologiska alger Utan tillsatser En kapsel tillgodoser dagsbehovet

Varumärke Helhetshälsa

För sköldkörteln

Jod bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion. Jod ingår i sköldkörtelns hormoner. Hormonerna i sin tur reglerar hjärnans och nervernas funktioner och hela ämnesomsättningen med matsmältning, näringsupptag, avgiftning och förbränning. Därför har jod stor betydelse för att du ska må bra.  Här ser du några exempel: För minne och tänkande Jod bidrar till normal kognitiv funktion. Ett annat ord för kognitiv funktion är intellektuell förmåga, som minne, tänkande och koncentration.

För matsmältning och energi Jod bidrar till normal energiomsättning. Detta eftersom sköldkörtelhormonerna reglerar matsmältningen, näringsupptaget i tarmen och cellernas förbränning av socker och fett. Hormonerna behövs för att kroppen ska producera värme och för att hålla dig pigg och alert.

För huden Jod bidrar till att bibehålla normal hud. Detta eftersom sköldkörtelhormonerna behövs för att huden ska förbli fuktig och mjuk.

Ekologisk knöltång (Ascophyllum nodosum), ekologisk chlorella (Chlorella vulgaris). Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.
Intag 1 kapsel per dag. Kan tas till mat. Rekommenderad dos bör ej överskridas Innehåll per kapsel % av Dagligt referensintag, DRI Jod 150 μg 100 % A-vitamin* 150 μg 19 % Klorofyll 5,2 mg - B12-vitamin 0,12 μg 5 % *Vitaminkällan är betakaroten som vid behov kan omvandlas till denna mängd A-vitamin.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart