Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Better You Premium Kalcium-Magnesium 60 kapslar

Better You Premium Kalcium-Magnesium 60 kapslar

127

kr

Ordinarie pris:

159 kr

|

Du sparar

32 kr

Bioaktivt kalcium & magnesium från Aquamin

Premium Kalcium-Magnesium innehåller Aquamin™. Aquamin™ är ett unikt mineral komplex som förser dig med bio-aktivt kalcium, magnesium och 72 st olika spårmineraler. Extra magnesiumcitrat är även tillsatt.

- Bioaktivt kalcium & magnesium från Aquamin - Extra tillsatt magnesiumcitrat - Bidrar till normal benstomme samt normal muskelfunktion. - Vegangodkänd produkt

Varumärke Better You

Kalcium är den mineral som det finns mest av i vår kropp och bygger upp stora delar av skelettet och tänderna. Vårt skelett fungerar som en bank för kalciumet där kroppen reglerar in och utsättningar. Dessa in- och utsättningar styrs av D-vitamin, därför är intaget av D-vitamin viktigt för att kalcium ska fungera optimalt i kroppen.

Även magnesium är en mineral. Magnesium behövs för att 300 olika processer i kroppen ska fungera normalt, bland annat för att minska trötthet och utmattning, elektrolytbalansen, nervsystemets normala funktion, normal muskelfunktion.

Mineralerna magnesium och kalcium fungerar samverkande. Kroppen har ett större behov av kalcium än av magnesium och därför är fördelningen i Premium Kalcium-Magnesium tre gånger så mycket kalcium som magnesium.

Premium Kalcium-Magnesium är utvunnet från röda havsalger (Aquamin). De röda havsalgerna kan absorbera både kalcium och magnesium i sina cellväggar. Produkten innehåller även magnesiumcitrat, vilket är en form av magnesium som har en hög biotillgänglighet. En hög biotillgänglighet gör att kroppen lätt kan ta upp magnesiumet i tarmen och transportera det till cellerna.

Aquamin är ett unikt multimineralkomplex som förser dig med bioaktivt kalcium, magnesium och 72 stycken olika spårmineraler.

- Kalcium bidrar till normal energiomsättning. - Kalcium/Magnesium bidrar till normal muskelfunktion. - Kalcium behövs för att bibehålla normal benstomme. - Magnesium bidrar till elektrolytbalansen. - Kalcium bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. - Kalcium bidrar till normal blodkoagulation.

Ingredienser: Aquamin F Kebelco, magnesiumcitrat, risextrakt blandning, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).
Rekommenderad dagsdos: Intag 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Vill du undvika den vegetabiliska kapseln så kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska. Innehåll per: 2 kapslar DRI* Aquamin 1000 mg ** - varav kalcium (karbonat) 320 mg 40% - varav magnesium (hydroxid) 22 mg (6%) Magnesium (citrat) 85 mg (23%) Totalt elementärt magnesium 107 mg 29% *Dagligt Referensintag **Referensintag saknas Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Vid medicinering, rådfråga alltid läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Tillverkad i sverige enligt HACCP & GMP standard.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart