Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Kvinna & Man / Solgar Meno Prime 30 tabletter

Solgar Meno Prime 30 tabletter

184

kr

Ordinarie pris:

245 kr

|

Du sparar

61 kr

Bäst före datum: 06/2023

Växtbaserat, hormonfritt stöd för kvinnor 45+

Varumärke Solgar

Solgar® MenoPrime är ett unikt kosttillskott för kvinnor från 45 år och äldre. Produkten innehåller två kliniskt studerade växtbaserade extrakt; Saffran (affron®) och Siberian Rabarber (Err-731®) som erbjuder ett hormonfritt stöd för mogna kvinnor. Menopause är en naturlig och normal del av åldrandet för alla kvinnor och resulterar i att kroppen producerar mindre östrogen. Detta gör att kroppen beter sig annorlunda, och en mängd olika symtom kan upplevas.Sibirisk rabarber (ERr-731®) är ett kliniskt studerat rotextrakt standardiserat för både rhaptonticin och desoxyrhaptonticin. Saffran affran®odlad på den bördiga La Mancha-platån i centrala Spanien är det första saffransextraktet standardiserat för lepticrosalides. Kliniska studier tyder på att dessa bioaktiva föreningar kan stödja ett lugn och avkoppling.En tablett om dagen med MenoPrime ger ett hormonfritt, växtbaserat stöd för mogna kvinnor

En [1] tablett innehåller: Saffran Extract, affron® (Crocus sativus) (stigma) 28 mg Rhapontic (Siberian) Rabarber Extrakt, ERr-731® (Rheum rhaptonticum) (root) (ger rhaptonticin 2,2 mg och 1 mg desoxyrhaptontin) 4 mg Dikalciumfosfat; Mikrokristallin cellulosa; Kroskarmellosnatrium; Kiseldioxid, hypromellos; Etylcellulosa; Hydroxipropylcellulosa; Vegetabilisk stearinsyra; Natriumalginat; Vegetabiliskt magnesiumstearat; Ammoniumhydroxid; Mediumkedjiga triglycerider; Oljesyra.
1 tablett dagligen mellan måltiderna.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart