Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Solgar Nutri-Nano CoQ-10 50 kapslar

Solgar Nutri-Nano CoQ-10 50 kapslar

599

kr

Produktvikt: 195 g

Unik överlägsen form av koenzym Q-10. Patenterad Nutri-Nano-teknik för absorption. Ökar absorptionen med x3 jämfört med standardkoenzym Q-10

Varumärke Solgar

Solgar® Nutri-Nano CoQ-10 3.1x innehåller Nutri-Nano ™ -koenzym Q-10 (ubikinon).Nutri-Nano ™ -teknologin är en patentskyddad teknik som omvandlar fettlösliga näringsämnen till sådana som kan vara lösliga i både fett och vatten, vilket stöder oöverträffad absorption, vilket leder till bättre biotillgänglighet och överlägsen effekt.När vi åldras producerar våra kroppar mindre och mindre CoQ-10. Koenzym Q-10 spelar en viktig roll i cellulär hälsa och energiproduktion. CoQ10 finns i alla kroppsceller med höga nivåer i hjärtat, skelettmuskler och andra vävnader med höga energibehov. CoQ-10 har också visat sig stödja kollagenproduktionen genom att minska kollagennedbrytningen och minska effekten av åldrande på huden. Nivåerna är kända för att minska med åldern, så det är viktigt att hålla dem uppe för att stödja dina celler med förmågan att regenerera.

Emulgeringsmedel: polysorbat 80, kapsel i Softgel-kapsel: (gelatin (från nötkreatur), vegetabiliskt glycerol (från palmkärnolja och kokosnötolja)), triglycerider med medelkedja, Nutri-NanoTM-koenzym Q-10 (ubiquinon), färger: (paprika, titan dioxid).
Rekommenderad dos: 1 kapsel per dag Innehåll per dos Nutri-Nano™ Alpha Lipoic Acid 50 mg* Nutri-Nano™ Coenzyme Q-10. 45 mg* (as ubiquinone)

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart