Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Re-fresh H2 Molekylärt Hydrogen Väte 60 tabletter

Re-fresh H2 Molekylärt Hydrogen Väte 60 tabletter

529

kr

Produktvikt: 75 g

- Berikar vattnet med väte på 90 sek - Absolut biotillgänglighet - Hög koncentration - Antioxidanta egenskaper - Neutraliserar oxidativ stress

Varumärke Re-fresh

Väte (H2) har antioxidanta egenskaper, men är mer avancerad och effektiv än en antioxidant. Då väte är den minsta beståndsdelen i universum tar den sig enkelt ut till alla celler i kroppen.

Vad är H2?

Enkelt förklarat är väte (H) ett grundämne och H2 med två väteatomer, också kallat vätgas. Väte är det mest förekommande ämnet i universum. Vätgas har den minsta molekylbindningen som upptäckts och med denna egenskap når vätgasberikat vatten enkelt ut till celler och organ i hela kroppen, även förbi blodbarriären mot hjärnan. Begreppet molekylärt hydrogen är relativt nytt i Sverige men i USA och Japan har ett intag av vätgasrikt vatten studerats länge med framgång och växande entusiasm. Det spännande med H2 är att det har antioxidanta egenskaper, men är mer avancerad och effektiv än en vanlig antioxidant. Väte är som en målsökande missil som aktivt söker upp skadliga hydroxylradikaler i kroppen och ombildar dessa till vatten. Dessutom pushar H2 andra delar hos kroppens mest effektiva processer för att uppnå återhämtning, bl a glutation, SOD och katalas. Samtidigt som H2 orkestrar SOD och viktiga immunförsvarselement samt uppträder som den starkaste antioxidanten lämnas viktiga processer ifred, som t ex kväveoxid för uthållighet och blodflöde eller väteperoxid i delar av immunförsvaret mot virus och oönskade bakterier. Ett överskott av vanliga antioxidanter kan inte fungera selektivt så som H2.

Äppelsyra, dextros, vinsyra, magnesiummalat, adipinsyra. Tillsammans bildar de en unik formula för att frigöra väte.
Rekommenderad användning En tablett släpps ned i cirka 400 ml vatten. 1-2 gånger per dag. När du lägger en H2 tablett i ett stort glas med vatten 370-400 ml så börjar det bubbla. Vad som händer är att den unika formulan frigör väte som pressar bort syret. Direkt när tabletten löts upp sig finns en vätekoncentration på 10 ppm. Man kan även lösa tabletten i en flaska vatten med tätt lock. När upplösningen är klar öppnas locket och syret poppar ut. H2 intas bäst på fastande eller något fastande mage. Drick alltid lösningen på en gång då vätemängden sjunker ganska snart. Rekommenderad daglig dosering är 1–2 tabletter per dag. Ett tips kan vara att variera intaget. T ex 1 tablett någon arbetsvecka, toppa med 2 st några dagar, återgå till 1 etc. Näringsvärde/tablett Magnesium 80 mg - 21% DRI * av Rekommenderat dagligt intag/RDI

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart