Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / D-vitaminer / Närokällan Liposomal D3 + K2 150ml

Närokällan Liposomal D3 + K2 150ml

231

kr

Ordinarie pris:

289 kr

|

Du sparar

58 kr

Liposomal D3+K2 från Närokällan innehåller vitaminerna D och K i liposomal form för ett bra upptag.

Varumärke Närokällan

Vitamin D3 är ett fettlösligt vitamin som vår kropp får främst från solljus. Speciellt på vintern och under den mörka årstiden kan  D-vitaminnivån minska i kroppen. om man inte tar tillskott, så behovet av detta ”solvitamin” är stort under den mörka årstiden i Norden. Även personer som undviker UV-ljus bör se till att det får tillräcklig med D-vitamin året runt.

Fördelarna med D-vitamin: bidrar till normal absorption och användning av kalcium, stöder immunsystemets normala funktion, stöder normala kalciumnivåer i blodet, stöder upprätthållandet av normala ben, bidrar till upprätthållandet av normal muskelfunktion, stöder upprätthållandet av friska tänder. D-vitaminet påverkar även celldelningens funktion. För att förhindra D-vitaminbrist behöver människor solsken eller tillskott av D-vitamin. Därför rekommenderas vi ett regelbundet intag av D-vitamintillskott året runt för att upprätthålla kroppens egna lager av D-vitamin. Detta är en kraftfull kombination med vitamin K2.

Kombination med vitamin K2. K2-vitamin är en kofaktor som stöder funktionerna hos den aktiva formen av D-vitamin. K2 bidrar till normal blodproduktion och stöder benen. Genom att vara inneslutet i liposomer kan D3- och K2-vitamin komma in i blodomloppet på ett tillförlitligt sätt med höga nivåer. Endast den aktiva formen av D-vitamin används i denna lipsomala formula. Dessutom är K2-vitaminet av högsta kvalitetsform (MK-7) för bästa tillgänglighet. 100% vegansk.

Förvaras i kylskåp efter öppnande, utom räckhåll för små barn.

Renat vatten, fosfolipider (solroslecitin), sötningsmedel (xylitol), konserveringsmedel (havtornsextrakt), vild ananas, D3-vitamin (kolekalciferol), K2-vitamin (menakinon-7), äppelsyra.
Rekommenderad daglig dos: 1/2 tsk (2,5 ml), helst på tom mage. Innehåll Mängd per dos % DRI* D3-vitamin 2500 IE 62,5 μg 1250 % K2-vitamin 75 μg 100 % *Dagligt referensintag

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart