Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / C-vitaminer / Närokällan Liposomal C-vitamin 250 ml

Närokällan Liposomal C-vitamin 250 ml

339

kr

Närokällan Liposomal C-vitamin innehåller 1000 mg lättupptaglig C-vitamin, med havtorn som konserveringsmedel och har en god apelsinsmak.

Varumärke Närokällan

1000 mg liposomala C-vitamin med havtorn och apelsinsmak 

Närokällan Liposomal C-vitamin innehåller 1000 mg lättupptaglig C-vitamin, med endast havtorn som konserveringsämne. C-vitamin i olika former är ett av våra mest populära tillskott.

C-vitamin spelar en viktig roll i olika funktioner i vår kropp, såsom att det:

Upprätthåller immunsystemets normala funktion. Hjälper till med kollagenbildning för normal funktion av blodkärl, ben, brosk, tandkött, hud och tänder. Säkerställer normal funktion av nervsystemet. Hjälper till att öka upptaget av järn. Minskar trötthet och orkeslöshet. Hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Liposomer erbjuder en högre biotillgänglighet och innebär att en större mängd av ett näringsämne kan komma in i blodomloppet. Liposomer absorberas genom tarmväggen, eftersom de består av samma byggstenar som våra cellmembran. Upptag av dessa fosfolipider är en prioritet för vår kropp och når därför lätt sin destination där de kan tömma ut sitt näringsinnehåll.

Förvaras utom räckhåll för barn, i kylskåp efter öppnande. Bör förtäras inom 8 veckor efter öppnande. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Renat vatten, fosfolipider (solroslecitin), sötningsmedel (xylitol), C-vitamin (natrium L-askorbat), konserveringsmedel (havtornsextrakt), vild apelsin, surhetsreglerande medel (äppelsyra).
Rekommenderad daglig dos: 2 tsk (10 ml), helst på fastande mage. Mängd per dos: Mängd % DRI* C-vitamin 1000 mg 1250% Fosfolipider 1300 mg - *Dagligt referensintag

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart