Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Omega3 & Fettsyror / Sunwarrior Vegan Omega-3

Sunwarrior Vegan Omega-3

384

kr

Doser: 30 Omega-3 Vegan Kombinationen av Algolja och AlmegaPL® ger alla omega-3-fettsyror: EPA, DHA, omega 3, 6, 7 och 9.

Sunwarrior har skippat krill / fisk och gått direkt till källan genom växtbaserade alger som ger Omega-3 DHA + EPA. men även Omega- 6, 7 och 9. Det innehåller också viktiga polära lipider och klorofyll. Marina källor som fisk och krill producerar inte omega-3-fettsyrorna, utan ackumulerar det i sin fettvävnad från de alger som de konsumerar. Alger är hållbara, miljövänliga och ansvarar för hälften av jordens atmosfäriska syre. Alger är den första länken i den oceaniska livsmedelskedjan, där fotosyntes omvandlar vatten och koldioxid till en superfood och näringsrik biomassa av essentiella fettsyror, karotenoider, protein, fibrer och syre. DHA och EPA Omega-3 fettsyror ger en livstid av fördelar. Gravida kvinnor rekommenderas att ta omega-3 för att hjälpa till med sin barns syn och kognitiva utveckling. Behovet av omega-3 stoppar inte där: när vi åldras, fortsätter DHA och EPA att erbjuda ett brett utbud av hälsofördelar.

Varumärke SUNWARRIOR

ALA - alfa-linolensyra ALA är en väsentlig småkedjig fettsyra som omvandlas till långkedjigt EPA och DHA. Polära lipider - Olja och vattenlösliga AlmegaPL® innehåller både fosfolipid och glykolipid, vilket gör det till ett unikt tillskott eftersom det är både fett- och vattenlösligt. Fiskoljebaserade omega-3-produkter bryts ihop och flyter över magen och magsaften, vilket orsakar den obehagliga "fiskeftersmaken". AlmegaPL® polära lipider är biotillgängliga och transporterar de essentiella fettsyrorna till tarmväggarna och blodbanan.

Algolja & AlmegaPL® Levereras direkt från alger och extrakt från en naturlig stam av mikroalger som innehåller fosfolipider och glykolipider, vilket gör att kroppen kan absorbera mer omega-3 från krill eller fiskolja. Denna olja innehåller DHA, som står för 97% av omega-3-fettet i hjärnan och innehåller naturligt höga halter av EPA.

Kombinationen av Algolja och AlmegaPL® ger alla omega-3-fettsyror: EPA, DHA, omega 3, 6, 7 och 9.

DHA (Docosahexaensyra) anses vara nödvändigt för korrekt hjärnutveckling och tillväxt eftersom det förbättrar fluiditeten och flexibiliteten hos neuroner samtidigt som kommunikationen mellan neuronerna förbättras. Bristen på DHA kan resultera i dåligt lärande. EPA (Eikosapentaensyra) är främst känd för dess antiinflammatoriska egenskaper. EPA är också känt för sin förmåga att förbättra mental stabilitet. EPA stöder också kardiovaskulära system och immunsystemet. Klorofyll - Klorofyll förbättrar leveravgiftning genom att naturligt eliminera toxiner och sänka tillväxten av skadliga bakterier (fördelaktigt för läkning av sår). Det förbättrar också matsmältningen genom att öka ämnesomsättningen och hjälpa till med vikthantering.

Algolja, vegan softgelkapslar (majsstärkelse, sjögräsextrakt, veg. glycerin, maltitol [från tapioka], renat vatten, citronolja).
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar Innehåll Mängd per 2 kapslar Algolja 1650 mg Totala Omega fett-syror 693 mg Omega 3-fettsyror 627 mg EPA 113 mg DHA 500 mg Övrigt Omega-3 14 mg Omega 6-fettsyror 20 mg Omega 7-fettsyror 36 mg Omega 9-fettsyror 10 mg Polärlipider 60 mg Klorofyll 8 mg

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart