Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Omega3 & Fettsyror / Solgar Wild Alaskan Full Spectrum™ Omega 120softgels

Solgar Wild Alaskan Full Spectrum™ Omega 120softgels

399

kr

Solgar® Wild Alaskan Salmon Oil ger ett fullt spektrum av omega-fettsyror. Den stärker hjärnan och synen, den hjälper till att bevara immunsystemets funktion samt ett intag av goda fetter för ett sunt hjärta. 

Varumärke Solgar

En av de renaste saltvattenfiskarna av alla och en av de rikaste källorna till de viktiga omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Innehåller vitamin D3 för att stärka immunsystemet samt astaxantin och karotenoiden. Ett sammansatt kosttillskott som noggrant bearbetats för en optimal renhet och kraft samt för att ge näring till hela kroppen. Den är utan socker, salt och stärkelse, glutenfri och mjölkfri.

Det finns många väldokumenterade hälsofördelar med omegaoljor, vilket visats i tusentals kliniska försök världen över. Dessa studier har visat att fiskoljekosttillskott som innehåller EPA och DHA kan stärka den vaskulära hälsan genom att bidra till att bibehålla triglyceridnivåer som redan är inom ett normalt intervall på denna nivå. Forskning indikerar även att omegafettsyror är bra för underhållet av en god kognitiv hälsa och en god syn. Tillsatt vitamin D3 stärker immunsystemet och skeletthälsan. Det är därför som Solgar® Wild Alaskan Full Spectrum™ Omega är bra att ta för alla som en daglig rutin för en god hälsa. DHA och EPA▴ bidrar till normalt/normala: • blodtryck och triglyceridnivåer • hjärnans funktion • hjärtats funktion ▴De nyttiga effekterna fås med ett dagligt intag om 2 g EPA och DHA. Ta inte mer än 5 g om dagen av EPA och DHA tillsammans DHA** bidrar till underhållet av: • normala triglyceridnivåer i blodet • normal syn **De nyttiga effekterna fås med ett dagligt intag om 250 mg DHA D-vitamin bidrar till normal: • absorption/användning av kalcium och fosfor • kalciumnivå i blodet D-vitamin bidrar till underhållet av: • normalt skelett • normal muskelfunktion • normala tänder • normalt fungerande immunsystem 

Kosttillskott är ingen ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. 

Vild lax från Alaska som tillför: Totala omega-3-fettsyror [EPA (eikosapentaensyra), DHA (dokosahexaensyra, DPA (dokosapentaensyra), andra omega-3-fettsyror], totala omega-5.fettsyror, totala omega-6-fettsyror, totala omega-7-fettsyror, totala omega-9-fettsyror, softgel-kapselskal: (gelatin (från nötkreatur), vegetabiliskt glycerin (från palmkärn- och kokosolja)), antioxidanter: (blandade tokoferoler, rosmarinextrakt, salviaolja, timjanolja), antasta, vitamin D3 (som kolekalciferol), fyllnadsmedel: majsolja.
Rekommenderad dos 1-3 kapslar/dag.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart