Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Solgar Earth Source Koji Iron 30 kapslar

Solgar Earth Source Koji Iron 30 kapslar

249

kr

Produktvikt: 145 g

Solgar® Food Fermented Koji Iron är annorlunda … och är vetenskapligt granskat av  Ultimine ™, en unik patentsökt form av biotillgängligt järn med långsammare frisättning.

Varumärke Solgar

Jäsning kan förbättra en livsmedelsprofil och öka absorptionen och biotillgängligheten av vitaminer och mineraler. Men detta kan bero på fermenteringsmetoden och typen av jäst.

Koji-fermenterat järn tillverkas genom en naturlig process där järn införs i Koji-materialet och järnet absorberas och lagras faktiskt av Koji-kulturen. Genom denna livsmedelsbaserade jäsning tillhandahåller Solgar® Earth Source Koji Iron en mycket absorberbar form av järn som är skonsam mot magen och veganvänlig. Järn finns främst i animaliskt protein som magert kött och skaldjur, men också i nötter, tofu och vita bönor i mindre mängder. Järn hjälper till att göra hemoglobin, det karmosinröda pigmentet i röda blodkroppar, som hjälper till att transportera syre runt kroppen. Det hjälper också till att ge kroppen energi och idrottare kan behöva mer järn för att stödja syretransport till muskler så att de kan fortsätta att träna. (6,7) Solgar Earth Source® Koji Iron vegetabiliska kapslar är lämpliga för dem som följer en växtbaserad livsstil och ger bekvämlighet med 27 mg  järn, i en portion. Järn bidrar till: • Normal kognitiv funktion • Normal energiomsättning metabolism • Normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin • Normal syretransport i kroppen • Normal funktion av immunsystemet • Minskning av trötthet och trötthet • Processen med celldelning

Varje vegetabilisk kapsel ger: Järn (från Koji Fermented järnsulfat, Ultimine ™) vegetabilisk kapsel: hydroxipropylmetylcellulosa; Mikrokristallin cellulosa; Ekologisk ris ekstraktblandning (organisk risfiber, organiskt risextrakt, organiskt gummi arabicum, organisk solrosolja)
1 kapsel dagligen i samband med måltid

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart