Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mage & Tarm / Solgar Vegan Digestive Enzymes Chewable 250 tabletter

Solgar Vegan Digestive Enzymes Chewable 250 tabletter

399

kr

Tuggtabletter särskilt framtagna för veganer Specialistformula av flera matsmältningsenzymer som ett stöd vid en begränsad kost Hjälper matsmältningssystemet att extrahera näringsämnen från maten

Varumärke Solgar

Solgar® Vegan Digestive Enzymes är ett unikt patentskyddat komplex som hjälper till att stärka matsmältningssystemet och upptaget av föda, med hjälp av enzymer som inte härstammar från djur. Om du tar 1–3 tabletter av Solgar® Digestive Enzymes om dagen hjälper det kroppen att smälta maten som du äter och ta upp de näringsämnen som du behöver. Matsmältningsprocessen är ett komplext system i vilket kroppen bryter ned maten som vi äter till näringsämnen med hjälp av matsmältningsenzymer som produceras i pankreas och tunntarmen. Om vi inte har tillräckligt med matsmältningsenzymer kan vår kropp inte bryta ned maten fullständigt och trots att vi äter en hälsosam och balanserad kost tas näringsämnena inte upp effektivt. Matallergier, låg halt av magsyra och kronisk stress påverkar också alla produktionen av matsmältningsenzymer. Om det känns som att du behöver extra matsmältningshjälp efter måltider kan det hjälpa att ta Solgar® Vegan Digestive Enzymes Tablets. Denna specialformulering omfattar enzymer som inte innehåller några animaliska derivat, inklusive lipas, amylas, proteas, amyloglukosidas och cellulosa. Alla dessa enzymer riktar in sig på olika livsmedelsgrupper så att matsmältningen kan omfatta alla näringsämnen.

Utan socker, salt och stärkelse  vegan, vgetarisk, kosher, glutenfri och mjölkfri

Fyllnadsmedel: (mannitol, maltodextrin, dextrin), vegetabiliskt matsmältningsenzym, pulverblandning: Lipas, amylas, proteas, amyloglukosidas, cellulas, klumpförebyggande medel: (vegetabilisk stearinsyra, kiseldioxid, vegetabiliskt magnesiumstearat), stabiliseringsmedel: Guarkärnmjöl, smakämne: naturlig pepparmintsmak.
1-3 tuggtabletter per dag i samband med måltid.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart