Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mage & Tarm / Dr Mercola Ketozyme 30 kapslar

Dr Mercola Ketozyme 30 kapslar

220

kr

Ordinarie pris:

275 kr

|

Du sparar

55 kr

Utgående produkt 

Bäst före datum: 06/2023

En blandning av 3 lipasenzymer för att stödja gallblåsans funktion och bryta ner triglycerider för att ta upp fettet ordentligt.Maskrosrotextrakt som hjälper gallflödet. Kronärtkocksblad (Cynara scolynus) för att smälta fett.

Varumärke Dr Mercola

När man skiftar från en högkolhydratsdiet till att börja introducera mer fett i dieten är det inte ovanligt att man får en tung mättnadskänsla efter man ätit. Om det är så kan det bero på att man inte smälter och absorberar fettet ordentligt, många gör inte det och det kan märkas tydligare vid ålder. Ketozyme är speciellt framtagen enzymblanding för att hjälpa till att snabbt smälta fetter som normalt intas vid en ketogen diet.

Ketozyme innehåller: Betain Hydroklorid (HCL) vilket ökar mängden magsyra för att hjälpa till att smälta protein, kolhydrater och ta upp aminosyror.

Produkten går att ta själv eller kan kombineras med ett annat fullspektra enzymkomplex. Doser: 30 Form: Kapsel  Ursprungsland: USA Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn

Betain Hydroklorid, Lipasblandning, Maskrosrotextrakt, Kronärtskocksbladextrakt, ATP, ekologiskt risskal, MCT, kiseldioxid, kapsel av hydroxypropylmetylcellulosa.
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel före en måltid som innehåller fett Näringsinnehåll Mängd per kapsel Betain Hydroklorid 150 mg Lipasblandning Lipas 1, Lipas II, Lipas III 10000 FIP Maskrosrot extrakt 25 mg Kronärtskocksblad extrakt 25 mg Adenosin trifosfat (ATP) 250 miljoner LCU

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart