Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

niDRA 90 kapslar

329

kr

Dokumenterat och patenterat kosttillskott för sömn och sinnesro niDRA® innehåller två kliniskt dokumenterande extrakt, Affron® (saffran) & KSM66® (ashwagandha). En naturligt lättupptaglig kombination som använts i årtusenden för att ge sinnesro och sömn.

Varumärke Medicinegarden

niDRA används när du känner att du behöver hjälp med sömnen eller känner oro och ängslan. Omfattande klinisk forskning visar att extrakten är effektiva och säkra. Som regel kommer effekten redan inom första veckan och förstärks över tiden.

Lång traditionell användning, framförallt inom Ayurveda - världens äldsta läkekonst, visar att saffran och ashwagandha samverkar och ger ett större lugn och bättre sömn jämfört med när extrakten används enskilt.

Ett tips är att göra en god kvällsdryck där kapseln/kapslarna öppnas och extraktet blandas med ekologisk mjölk som värms försiktigt. Tillsätt gärna lite honung, kanel och kardemumma. Det är ofta så som saffran och ashwagandha används inom Ayurveda. Mjölken anses bidra till att förstärka den lugnande effekten. Tål man inte mjölk går det också bra med t.ex. havremjölk.
Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Affron® är standardiserat på 3,5% Lepticrosalides® ett bioaktivt komplex innehållande bl.a. safranal & crocin. Ekologiskt fullspektrumextrakt av ashwagandharot (Withania somnifera) samt ett patenterat extrakt av saffran (Crocus sativus). Kapselskalet består av vegetabilisk cellulosa. Vid extraktionen av KSM66® (ashwagandharot) används i enlighet med ”GREEN CHEMISTRY” vatten och ekologisk mjölk, innehåller därmed spår av mjölk (mindre än 2 %) – det behövs drygt 1000 kapslar för att få i sig motsvarande en tsk mjölk. niDRA® innehåller enbart aktiva ingredienserna och är helt fritt från tillsatsmedel, fyllnadsmedel eller liknande. Varje batch kontrolleras avseende möjliga föroreningar som bekämpningsmedel, tungmetaller eller liknande. niDRA är certifierat fri från doping.
Normal dos är en kapsel morgon och kväll tillsammans med vätska. Vid behov går det utmärkt att höja dosen till tre kapslar per dag. Kapslarna kan tas antingen med mat eller på fastande mage. KSM66® Fullspekrumextrakt av ashwagandha 350 mg 525 mg Affron® Ett patenterat & standardiserat extrakt av saffran. 28 mg 42 mg

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart