Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Vitaminer / Solgar Vitamin K 1 Phytomenadione 100 µg 50kapslar

Solgar Vitamin K 1 Phytomenadione 100 µg 50kapslar

99

kr

Produktvikt: 120 g

Stödjer levern i syntesen av blodkoagulerande proteiner• Bra för skelettet• Vegansk, vegetarisk, kosher

Varumärke Solgar

Solgar Vitamin K1 (Phytomenadione) 100 µg Tablets innehåller K-vitamin, ett fettlösligt vitamin. Det finns tre typer av K-vitamin: K1 (fyllokinon) som utvinns ur maten, K2 (menakinon) som bildas av tarmbakterier och K3 (menadion) som är en syntetisk form.

K-vitamin är viktigt för blodets koagulering och essentiellt för syntesen av blodkoaguleringsproteiner i levern. K-vitamin är allmänt erkänt för att stärka ett hälsosamt skelett. Det beror på dess förmåga att aktivera kalcitonin, ett hormon som produceras av människan, vilket i sin tur hjälper skelettet att ta upp kalcium. Upptaget av K-vitamin sker främst i den övre delen av tunntarmen med hjälp av galla eller gallsalter och pankreasvätska. Därefter förs det till levern. K-vitamin finns i både vegetabiliska och animaliska källor i naturen. Höga koncentrationer finns i grönsaker med mörka blad, lever, mjölk och fiskleverolja. Solgar® 100 mcg Vitamin K1 finns i en dos om en tablett om dagen, vilket tillför kroppen detta viktiga vitamin som bidrar till: • normal blodkoagulering • underhåll av normalt skelett

Fyllnadsmedel: (dikalciumfosfat, mikrokristallincellulosa, mannitol), Vitamin K1 (som fytomenadion), Klumpförebyggande medel: (vegetabilisk stearinsyra, vegetabiliskt magnesiumstearat), Cellulosagummi.
1 tablett dagligen i samband med måltid

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart